Før du booker…

Før du booker en tid er det vigtigt at finde ud af hvilken tatovør der er rigtig for dig. Se de forskellige tatovører her på siden under deres profil. Her finder du også kontakt info og samt portofølje. Hvis du ikke kan bestemme dig for en tatovør, kan du altid komme ned i shoppen til en personlig samtale.

Det er altid muligt at ringe til vores reception på Tlf: 50 35 61 60 – Korsør, eller Tlf: 52 74 28 38 – Uggerløse. Så er du sikker på at tatovøren du ønsker, er på arbejde. Husk altid at have dine design og dit materiale med, på den måde har tatovøren den bedste mulighed for at tidsbestemme projektet. Vi tager et depositum når der bookes.

Regler for tidsbestilling

1. Der skal betales depositum på mellem 300-800,- kr ved alle aftaler.

2. Har du brug for at aflyse eller flytte din tid, skal du gøre dette minimum 48 timer inden din aftalte tid, ellers bortfalder depositumet. Ved udeblivelse fra en aftale, bortfalder depositum ligeledes.

3. Når du bestiller din tid behøver du ikke at vise billede-ID, men du skal have det med på dagen du bliver tatoveret.

Møder du op til din tidsbestilling uden billede-ID, så vil du ikke blive tatoveret og dit depositum vil være tabt.

Gyldigt billede-ID vi modtager er følgende: pas eller kørekort. Vi godtager ikke sygesikringsbevis, buskort, studiekort osv. Heller ikke selvom der er billede på.

4. Du skal være fyldt 18 år den dag du ønsker at blive tatoveret, Hvis du møder op til en aftale uden at være fyldt 18 år, vil du ikke blive tatoveret og dit depositum vil være tabt. Du kan dog sagtens komme forbi og snakke om projekt og booke inden du fylder 18 år.